Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Άρκα Γκντίνια στο πρώτο του φιλικό που έδωσε επί πολωνικού εδάφους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Το γκολ των «πράσινων» πέτυχε στο 37ο λεπτό ο Μλάντεν Πέτριτς. Για πρώτη φορά έπαιξε με τη φανέλα του «τριφυλλιού» ο Μπούρμπος, ενώ χρησιμοποιήθηκαν οι νεαροί Μυρθιανός, Υμεράι, Νιούμαν και Κότσαρης.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος δυσκολεύτηκε απέναντι στου Πολωνούς που είναι πιο μπροστά στην προετοιμασία τους, αλλά τελικά κατάφερε να σκοράρει. Μετά από το κλέψιμο ο Ατζαγκούν πήρε τη μπάλα και έστρωσε στον Πέτριτς, ο οποίος με σκαφτό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάση πήρε το… ριμπάουντ και ευστόχησε σε άδειο τέρμα για το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρκα Γκντίνια – Παναθηναϊκός 0-1 (Novasports 1)

Γκολ: 37′ Πέτριτς

Κίτρινες κάρτες: Υμεράι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινες κάρτες:

Άρκα Γκντίνια: κορον, Κοβάλσκι, Μαρτσάνικ, Σομπιεράι, Βαρχόλακ, Λουκασέβιτς, Ναλέπα (89’ Γκαλέφσκι), Οντούνκα (60’ Βογιόφσκι), Λεχ (86’ Κοζιάλβα), Καλδερόν (73’ Άμποτ), Τζαγιελιο (80’ Σουλέφσκι).

Παναθηναϊκός: οτσόλης (62’ Κότσαρης), Σπυρόπουλος (62’ Μπούρμπος), Ρισβάνης (46’ Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος (46’ Μέντες), Μυρθιανός (46’ Νάνο), Λαγός (46’ Δώνης), Μαλντίν Υμεράι (46’ Ντίνας), Χουχούμης (46’ Νιούμαν), Ατζαγκούν (46’ Ζέκα), Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μπεργκ (46’ Καρέλης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης