Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερν Μονάχου τον πρώτο της αγώνα με την Άρσεναλ, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «Βαυαροί», πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης στο «Εμιρέιτς» συνέτριψαν με 3-1 τους Λονδρέζους και πλέον βρίσκονται με το… ενάμισι πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Χάινκες, που ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους γηπεδούχους.

Στο 7ο λεπτό ο Κρόος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για τη γερμανική ομάδα, που δεν αρκέστηκε στο υπέρ της σκορ και, πιέζοντας το συγκρότημα του Βενγκέρ, διπλασίασε τα τέρματά της στο 21′ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μίλερ.

Η Άρσεναλ, που στο πρώτο μέρος είχε παθητικό ρόλο, στην επανάληψη προσπάθησε να αντιδράσει, καταφέρνοντας να μειώσει στο 55′ με τον Ποντόλσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις οι Βαυαροί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη… Στο 74ο λεπτό ο Μάντζουκιτς προσέθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, κάνοντας το 3-1 για την Μπάγερν, που με αυτό το αποτέλεσμα έβαλε ισχυρά θεμέλια πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου 1-3

ΑΡΣΕΝΑΛ:
Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ (72’ Ροσίτσκι), Καθόρλα, Ποντόλσκι (72’ Ζιρού).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Φαν Μπούιτεν, Λαμ, Ριμπερί (63’ Ρόμπεν), Χάβι Μαρτίνεθ, Μέλερ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος (73’ Λουίζ Γκουστάβο), Μάντζουκιτς (78’ Γκόμεζ).

To γκολ του Κρόος


Το γκολ του Μίλερ

Το γκολ του Ποντόλσκι

Το γκολ του Μάντζουκιτς

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης