Μετά τον Νίκο Λυμπερόπουλο (φέρεται να έχει το προβάδισμα) ένας ακόμη πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πέρασε σήμερα από τη διαδικασία της συνέντευξης για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο λόγος για τον Κροάτη, Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος την Παρασκευή βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου είχε συζήτηση με τους ανθρώπους της εταιρείας για το πόστο που «χηρεύει» μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα του Ασάνοβιτς, ο οποίος συνοδευόταν από το συμπατριώτη του παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Μάριο Μπόνιτς, είχε ακουστεί ξανά στον Παναθηναϊκό πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Ο Ασάνοβιτς φόρεσε την φανέλα με το «τριφύλλι» από το 1998 έως το 2000 και σε 44 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέτυχε 9 γκολ.

Μετά το κλείσιμο της καριέρας του εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην εθνική Κροατίας από το 2006 μέχρι το 2012 και στη συνέχεια υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Σλάβεν Μπίλιτς στη Λοκομοτίβ Μόσχας (2012/13).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως ανέλαβε την θέση του τεχνικού διευθυντή στη Ντουνάισκα Στρέντα (Σλοβακίας), από την οποία παραιτήθηκε το Νοέμβριο του 2015.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης