Προτείνει ο Ba-bet-o… (Κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Στα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League επικεντρώνεται, όπως είναι φυσικό, το στοιχηματικό ενδιαφέρον την Τετάρτη, μολονότι υπάρχουν κι άλλες αμφίρροπες αναμετρήσεις στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Το πρώτο ματς της σημερινής τριάδας που έχω επιλέξει είναι αυτό στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από την ήττα στα Περιβόλια και δύσκολα θα κάνει και δεύτερη συνεχόμενη γκέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα του Στέφενς στα εντός έδρας παιχνίδια του παρουσιάζεται αξιόπιστο και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στον ΟΦΗ, που μακριά από τη βάση του χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του.

Οπότε ο άσος που τον συναντάμε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σε απόδοση 1.25 είναι η πρώτη μας επιλογή ενώ για όσους θέλετε να ρισκάρετε περισσότερο και παίζεται σκορ, το 2-0 έχει πιθανότητες να επαληθευτεί.

Πάμε παρακάτω και συγκεκριμένα στο παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα στον ανεβασμένο Αστέρα και τον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες έχουν πολύ καλή ψυχολογία μετά τις τελευταίες τους επιτυχίες με τελευταία το «διπλό» στη Ριζούπολη και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις και απέναντι στο «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Αναστασίου στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά την ισοπαλία 1-1 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Σε αυτήν την αναμέτρηση η βασική μου επιλογή είναι τα 2-3 γκολ. Πάντως ενώ αν έπρεπε να επιλέξω σημείο μου αρέσει το διπλό των «πράσινων» λόγω απόδοσης (2.45) και το 0-2 για ακριβές σκορ σε απόδοση 11. Άλλωστε οι «πράσινοι» στο «Θ. Κολοκοτρώνης» έχουν αρκετά καλή παράδοση με μία μόλις ήττα την τελευταία πενταετία.

Η σημερινή μου τριάδα κλείνει με το ματς ανάμεσα στην Πιτέρμπορο και τη Σουίντον για το αγγλικό Λιγκ Τρόφι. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα των OVER με 6/6 στους τελευταίους της αγώνες και λογικά θα παρασύρει την αντίπαλό της που και αυτή μπορεί να σκοράρει.Οπότε θα πάω με τα πολλά γκολ σε αυτό το ματς, ενώ για σκορ μου αρέσει το 2-1 υπέρ της Πιτέρμπορο.

Η σημερινή τριάδα

124. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟ 2-3 ΓΚΟΛ (1.75)
125. ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1 (1.25)
131. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΣΟΥΪΝΤΟΝ OVER (1.60)

ΣΚΟΡ

124. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟ 0-2 (11)
125. ΠΑΟΚ-ΟΦΗ  2-0 (4.5)
131. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ 2-1 (8)

Τα σκορ παίζονται μονά ή με ζητούμενα σε σύστημα 2-3 (1.20 χωρίς πολλαπλασιαστή)

Υ.Γ.1: Μεγάλη επιτυχία του Α’ Σκόρερ την Τρίτη με το σκορ 2-1 που είχε προβλέψει στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ.

Υ.Γ.2: Υγεία και τύχη να έχουμε και προχωράμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης