Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς μετά τα «διπλά» στο Μιλάνο και στη Βιτόρια, την Πέμπτη σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στους ομίλους της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, συνέτριψε με 75-53 την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ και με αυτό το αποτέλεσμα «στρογγυλοκάθισε» στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στο «TOP 16» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά της ήττας τους από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη (26 πόντοι), ωστόσο απέδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι πως έχουν ανεβάσει για τα καλά… στροφές, θυμίζοντας πλέον την ομάδα που πέρυσι έφτασε στην κατάκτηση της Euroleague.

Πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδας, που πάτησαν… γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο και άφησαν την… σκόνη τους στο συγκρότημα του Μαχμούτι, ήταν ο Κώστας Παπανικολάου με 17 πόντους, με τον Σπανούλη να πετυχαίνει τρεις λιγότερους.

Στο αντίποδα, μοναδικός διασωθείς από την Εφές ήταν ο Γκόρντον, που σημείωσε 15 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 35-26, 59-42, 75-53

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 6, Λο 10, Άντιτς 5(1), Σπανούλης 14(1), Περπέρογλου 9(1), Σλούκας 4, Μαυροειδής, Πάουελ 2, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 17(4), Μάντζαρης.

Εφές (Μαχμουτί): Φάρμαρ 6, Βούγιασιτς 8(1), Μπατούκ, Ερντέν 8, Τουντσερί, Σιπ, Γκονλούμ 6, Σαβάνοβιτς 5, Γκόρντον 15(1), Κούτσο 2, Γκιουλέρ 2, Μπάρατς 1.

Τα τελευταία λεπτά του β’ δεκαλέπτου:

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης