Ο Αστέρας και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Τρίπολη στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Ούμπιντες, όμως η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πήρε το προβάδισμα με τα γκολ των Ντε Μπλάσις (40’) και Έντο (86’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μπρίτο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη του καλή στιγμή του αγώνα, στο 11ο λεπτό, ο Ούμπιντες πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ερνάντεζ, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 17’ ο Σηφάκης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπαράλες από πλεονεκτική θέση. Στο 28` ο διεθνής τερματοφύλακας απομάκρυνε την μπάλα απ το δυνατό σουτ του Ντε Μπλάσις, ο οποίος στο 41` και μετά από κόρνερ του Καράσκο, ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έψαξαν περισσότερα γκολ. Στο 59` ο Καραγκούνης σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Ερνάντεζ, ενώ 11 λεπτά αργότερα ο Ναβάρο έκανε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο επερχόμενος Ουσέρο έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά οι παίκτες του Αστέρα κατάφεραν να σκοράρουν και να «αγγίξουν» την νίκη με το γκολ που σημείωσε ο Εντό, στο 86ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Ωστόσο, ο Μπρίτο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αστέρα, ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας έναν σπουδαίο βαθμό στους Περιστεριώτες.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-2 (Live)

Γκολ: 40′ Ντε Μπλάσις, 86′ Εντό – 11′ Ούμπιδες, 90′ Μπρίτο

Κίτρινες κάρτες: Πιπίνης, Ουσέρο, Χουάνμα – Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Ταυλαρίδης

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Ερνάντεζ, Ναβάρο, Πιπίνης, Ζησόπουλος (77′ Χουάνμα), Γκοϊάν, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Έντο, Καράσκο (63′ Γκρατσίνι), Μπαράλες (90′ Κοντοές).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):
Σηφάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (65′ Μπρίτο), Ναπολεόνι (85′ Παπαδόπουλος), Καραγκούνης (72′ Γεωργίου), Ούμπιδες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης