Τους 8 βαθμούς έφτασε στα πλέι οφ της Super League ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική, με γκολ του Κάφα (6’) και Τσαμπούρη (16’) επικράτησαν 23-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μείωσε στο 23’ με πέναλτι του Κοροβέση.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Αστέρας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 6΄ ο Κάφα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ και άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα, στο 16΄ ήταν η σειρά του Τσαμπούρη με ένα άπιαστο φαλτσαριστό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, θέτοντας από πολύ νωρίς θεμέλια νίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γιαννιώτες μείωσαν άμεσα το σκορ. Από το άτσαλο μαρκάρισμα του Κουρμπέλη πάνω στον Κοροβέση, μέσα στην περιοχή του Γεωργακόπουλου, ο «παθών» εκτέλεσε το πέναλτι και μείωσε σε 2-1 στο 23΄. Στη συνέχεια του αγώνα ο Αστέρας διατήρησε την πρωτοβουλία και ήταν αρκετά επικίνδυνος για την εστία του Φεγκρούς, αλλά οι τελικές προσπάθειες των παικτών του μόνο για να προπονήσουν τον Μαροκινό γκολκίπερ ήταν αρκετές!

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τη δυστοκία των γηπεδούχων, οι οποίοι κράτησαν σχετικά άνετα τη νίκη και στην τελευταία αγωνιστική θα παίξουν εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Οσο για τον ΠΑΣ, χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη επί του ΠΑΟΚ την Κυριακή για να αποφύγει την τελευταία θέση, που θα τον στείλει στον β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, στο μέσον Ιουλίου.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (Nova 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 6′ Κάφα, 16′ Τσαμπούρης – 23′ πεν. Κοροβέσης

Κίτρινες κάρτες:
Κουρμπέλης, Κάστελς – Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μπέριος

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης):
Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουσέρο, Ουρτάδο (46′ Ναβάρο – 56′ Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Μπακασέτας (79′ Κάστελς), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Οικονόμου, Ρουμπουλάκου (64′ Τσουκαλάς), Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου (74′ Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης (53′ Ίλιτς).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης