Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε τη Δευτέρα ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε εντός έδρας τον Άρη πιο άνετα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-0 και έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ αντίθετα οι «κίτρινοι» υπέστησαν την τρίτη τους ήττα σε ισάριθμα ματς, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση χωρίς πόντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-0 έγινε μετά από αυτογκόλ του Ουντότζι στο 22’ ενώ ο Ναπολεόνι στο 38ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν ολοκληρωτική από το ξεκίνημα του ματς για να φτάσουμε στο 22ο λεπτό όταν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία ο Διούδης έδιωξε αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ουντότζι και κατέληξε στο δίχτυα, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Αμέσως μετά, στο 26΄, ο Ηρακλής σταμάτησε με το χέρι το σουτ του Παπαδόπουλου προ κενής εστίας, αλλά ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση που θα κόστιζε την αποβολή στο νεαρό αμυντικό του Άρη, μαζί με το πέναλτι που θα «τελείωνε» πρόωρα το ματς.

Η υπεροχή του Ατρόμητου συνεχίστηκε και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι το 38ο λεπτό όταν ο Ναπολεόνι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Διούδη και έγραψε το 2-0.

Ο Ιταλός έχασε σίγουρο γκολ όταν πλάσαρε άουτ σε κενό τέρμα στο 59΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ματίας Ιγκλέσιας έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι. Όσο για τον Άρη, παραμένει η μοναδική από τις 18 ομάδες της Σούπερ Λίγκας χωρίς βαθμό μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Ατρόμητος-Άρης 2-0

Γκολ: 22′ αυτ. Ουντότζι, 38′ Ναπολεόνι

Κίτρινες: Ταυλαρίδης – Κύργιας, Οικονομόπουλος, Τσουμάνης, Τάτος, Διούδης

Δοκάρια: Ιγκλέσιας (62′)

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (75΄ Νάστος), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (83΄ Δημούτσος), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος (68΄ Θαν. Καραγκούνης), Ναπολέονι.

Άρης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Βασ. Καραγκούνης (61΄ Μανιάς), Κύργιας, Ηρακλής (72΄ Καρασαλίδης), Τσουμάνης, Οικονομόπουλος (46΄ Τριανταφυλλάκος), Παπαδόπουλος, Ουντότζι, Τάτος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης