Τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού που κατάφεραν να κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας τους ακόμη μία παίκτρια.

Πιο συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αρχηγό, Στέλλα Χριστοδούλου ήρθαν σε συμφωνία και με τη λίμπερο Αρέτα Κονόμη, η οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανανέωσα για τα επόμενα δυο χρόνια. Έχω δεθεί με την ομάδα, τους ανθρώπους της και φυσικά με τις συναθλήτριες μου» δήλωσε η παίκτρια μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ενώ πρόσθεσε

«Χαίρομαι που ο σύλλογος δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Οι στόχοι μας και για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίτευξη αυτών των στόχων».

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Αρέτα Κονόμη. Η 26χρονη λίμπερο θα παραμείνει στην ομάδα μας για τα επόμενα 2 χρόνια».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης