Σε ρυθμούς… ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει η ΑΕΚ, καθώς τη Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το προσεχές ματς πρωταθλήματος με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου στο ΟΑΚΑ.

Ο Τραϊανός Δέλλας στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας στο Αγρίνιο, αλλά και για την επιστροφή των Μάνταλου και Κορδέρο, που προέρχονταν από τραυματισμούς, ενώ για το ματς με τον ΠΑΣ επισήμανε ότι χρειάζεται προσοχή, καθώς τους περιμένει δύσκολη συνέχεια.

«Δείξαμε μια καλή εικόνα στο παιχνίδι στο Αγρίνιο. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι όμως και τίποτα παραπάνω. Αλλά ήταν σημαντικό που δουλέψαμε σωστά στο γήπεδο και βγάλαμε κάποια καλά πράγματα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό και μας ικανοποιεί όλους και το γεγονός πως γύρισαν τα παιδιά που είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της «Ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης