Την πεποίθησή του ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Γιώργος Ιωαννίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «athleticradio 104,2».

Παράλληλα ο αμυντικός των Ηρακλειωτών τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με υποβιβασμό, καθώς είναι ποιοτικότερη από αρκετές άλλες στη Super League, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη νίκη (2-1) επί της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, δυστυχώς όμως στο δεύτερο καθίσαμε πίσω αδικαιολόγητα. Είναι νωρίς όμως και αυτά τα λάθη θα τα διορθώσουμε στο μέλλον. Παίζει ρόλο η προετοιμασία στην απόδοση μας. Όμως, πιστεύω ότι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά και βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια. Γενικά, είμαστε ικανοποιημένοι αν εξαιρέσουμε τα λάθη του δευτέρου ημιχρόνου.

Όμως, είναι αρχή ακόμα και στην πορεία όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Θα μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας. Παίζει ρόλο η προετοιμασία στην απόδοση μας. Όμως, πιστεύω ότι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά και βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια» ανέφερε αρχικά για τη νίκη επί της «Ένωσης».

Αναφορικά με τους στόχους των μελανόλευκων ο Ιωαννίδης δήλωσε: «Οι στόχοι που έχουμε βάλει από την αρχή είναι εφικτοί. Δεν πρέπει να καθησυχαζόμαστε από τα θετικά αποτελέσματα, ούτε να απογοητευόμαστε από τα αρνητικά. Ο στόχος είναι η παραμονή όμως έχουμε δυνατότητες για κάτι παραπάνω. Όσο πιο νωρίς γίνει αυτό, θα είναι καλύτερο για όλους μας. Δεν πρόκειται να κινδυνεύσουμε γιατί διαθέτουμε καλύτερη ομάδα από αρκετές στο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης