Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο τεχνικός της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς παραδέχτηκε ότι στόχος της ομάδας του στο Αγρίνιο δεν ήταν να παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά να πάρει αποτέλεσμα, όπως και το έπραξε εν τέλει (0-0) απέναντι στον Παναιτωλικό.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Ήρθαμε με πολλές απουσίες και ήταν για εμάς ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Σε αυτό το παιχνίδι δεν είχαμε σκοπό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε σκοπό να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός για εμάς για να έχουμε στη συνέχεια τις δυνατότητες να μείνουμε. Ήξερα ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό παίξαμε έτσι όπως είδατε. Σίγουρα για εμάς ψυχολογικά σημαίνει πολλά αυτός ο βαθμός. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πει σε ποδοσφαιριστή να πέσει κάτω. Τόσα χρόνια είμαι προπονητής. Ακόμα και να πέσω κατηγορία, δεν το ζήτησα ποτέ αυτό.

Τρία παιχνίδια πριν το τέλος με τη βαθμολογική θέση που έχουμε, να έρθουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να φύγουμε με πόσα γκολ; Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί πρέπει και αυτά τα παιδιά να μείνουν κατηγορία και πρέπει με κάθε τρόπο να πάρουμε βαθμούς.

Εμένα μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι θέλουμε βαθμούς να σωθούμε. Πήγαμε κάποιες φορές που παίξαμε μπάλα και δεν πήραμε τίποτα. Με τους Εργοτέλη, Λεβαδειακό και χάσαμε. Δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Πήρε βαθμό από το Αγρίνιο η Βέροια,
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014, 17:00

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης