Τελικά, δεν έφταιγε για όλα ο Μπαλοτέλι…

Η κατάσταση στη Μάντσεστερ Σίτι θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, μετά τις δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι για τον Σαμίρ Νασρί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως ο Γάλλος άσος δίνει μόνο το 50% των δυνατοτήτων του και, φυσικά, αναμένεται η αντίδραση του 26χρονου μέσου. Φαίνεται πως ο Μαντσίνι θέλει να αφυπνίσει τον Νασρί και να τον πεισμώσει, ώστε ο τελευταίος να ανεβάσει την απόδοσή του στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ιταλός προπονητής σημείωσε ότι ο Νασρί μπορεί να τα πάει καλύτερα φέτος και αναφέρθηκε, μπαίνοντας σε λεπτομέρειες, στα παράπονα που έχει από εκείνον: «Είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά δεν παίζει όσο καλά μπορεί. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν το δείχνει συχνά. Ξέρει πως μπορεί να βελτιώνεται κάθε μέρα, μέχρι το τέλος της καριέρας του. Δεν είναι δυνατόν να κερδίζεις τον τίτλο πέρυσι και να νομίζεις πως μπορείς να παίζεις στο 50% των δυνατοτήτων σου την επόμενη σεζόν».

Από την πλευρά του Νασρί δεν έχει υπάρξει αντίδραση ακόμη, ωστόσο ο Γάλλος άσος έχει αποδείξει πως δεν… μασά τα λόγια του υπό καθεστώς πίεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για τη Σίτι ακολουθεί ντέρμπι, καθώς υποδέχεται την Τσέλσι αύριο, και ο 26χρονος μέσος αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας του Μάντσεστερ.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης