Η «Mundo Deportivo» στο ρεπορτάζ της για το χθεσινοβραδινό παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μπαρτσελόνα έχρισε πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον διαιτητή Λαμόνικα.

Η εφημερίδα αναφέρει:

«Το σύνδρομο Διαμαντίδης, το οποίο θυμούνται πολλοί φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα και από τα προ διετίας παιχνίδια, εξακολουθεί να πονά, χωρίς να βάζει πλέον όσους πόντους έβαζε παλιότερα, και στα τρία παιχνίδια ήταν ικανός να βάλει ένα αποφασιστικό τρίποντο στο τελευταίο λεπτό. Η Μπάρτσα αντίθετα έχει τον Ινγλς και τον Σάδα, οι οποίοι είχαν τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες για τρίποντα και έκαναν λάθος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ιταλό διαιτητή της αναμέτρησης γράφει: «Αυτός, όμως, που έκανε καλύτερα τη δουλειά του ήταν ο Ιταλός Λαμόνικα και οι υπόλοιποι διαιτητές, στις δύο τελευταίες επιθέσεις της Μπάρτσα, δεν ήθελαν να δουν τα φάουλ στον Γιασικεβίτσιους και τον Ναβάρο. Κανένα από τα 4 φάουλ που δόθηκαν στον Τόμιτς δεν ήταν φάουλ, το πρώτο ελληνικό φάουλ ήρθε στο 7ο λεπτό και στον Τζαβάι στο 15′! Το αποκορύφωνα ήταν τα τρία δευτερόλεπτα που σφυρίχθηκαν τη στιγμή που οι πίβοτ του ΠΑΟ κάνουν σιέστα και στα τρία παιχνίδια κάτω από το καλάθι».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης