Αρκετή… δουλειά είχαν την Τρίτη οι παράγοντες του Παναιτωλικού, καθώς προχώρησαν σε δύο μεταγραφές και τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων.

Πιο συγκεκριμένα, με τη φανέλα των «καναρινιών» θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής ο Μάουρο Πόι, που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον σύλλογο και ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος συμφώνησε με τους νεοφώτιστους στη Super League για ένα χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο… μέτωπο των ανανεώσεων, οι Γιάννης Τακίδης, Φίλιππος Δάρλας και Χρήστος Κουτσοσπύρος συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας τα νέα τους συμβόλαια.

Τέλος, κάτοικος Αγρινίου θα συνεχίσει να δηλώνει και ο Ανρί Καμαρά, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Φώτη Κωστούλα, συμφώνησε να παραμείνει.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«-Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό υπέγραψε ο Μάουρο Πόι με χρονική διάρκεια δύο ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους υπέγραψε σήμερα και ο Ηλίας Ιωάννου.

– Ο Γιάννης Τακίδης, ο Φίλιππος Δάρλας και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

– Μετά από επικοινωνία του προέδρου Φώτη Κωστούλα με τον Ανρί Καμαρά, συμφωνήθηκε η παραμονή του για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον Παναιτωλικό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης