Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός τις υποχρεώσεις του για το 2012. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας, σε εκτός έδρας παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ πέτυχαν οι Βαϊρουά (11΄) και Παπαδόπουλος (50΄), ενώ η Κέρκυρα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ζουμπουλάκη στο 79΄.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και στο 6’ έχασε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Αναστασόπουλο σε τετ α τετ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Βαϊρουά έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά, για να αποκρούσει εκ νέου ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-0 όμως δεν άργησε να έρθει. Στο 11’ ο Βαϊρουά βγήκε σε θέση βολής μετά το «1-2» με τον Μίνγκα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια έδωσαν χώρο στην Κέρκυρα, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει.

Στο 50΄ ο Πανθρακικός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Λουσέρο (0-2), ενώ, από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους και έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ζουμπουλάκη στο 79ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέρκυρα – Πανθρακικός 0-2 (Nova 3)

Γκολ: 11′ Bαϊρουά, 50′ Παπαδόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Γκούμας, Ζουμπουλάκης

Κόκκινες κάρτες:
79′ Ζουμπουλάκης

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος):
Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας (46′ Καραλής), Βενέτης, Αγρίτης (66′ Σίμωσης), Μπάρκογλου, Λεόν, Έντερ, Κοντοδήμος, Γκούμας, Τσοκάνης (57′ Κρητικός), Ζουμπουλάκης.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης):
Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (66′ Βιγιαρέχο), Παπαδόπουλος (74′ Κοντογουλίδης), Λουσέρο (90′ Πρίττας), Σερφά, Μίνγκα, Μουνάφο, Μπαικαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Οι δηλώσεις

Παύλος Δερμιτζάκης (Πανθρακικός): «Συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις που κάνει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, παραμείναμε αήττητοι παρότι είχαμε δυο 24ωρα λιγότερα από τον αντίπαλο για να προετοιμαστούμε και να ξεκουραστούμε. Την εικόνα την είδατε και μόνοι σας, τα παιδιά είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, πήραν μια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη και συνεχίζουμε. Πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας από την πρώτη στιγμή. Καταφέραμε να κλείσουμε καλά τη χρονιά κι εύχομαι να είμαστε το ίδιο καλοί και στη συνέχεια, να είναι ανάλογα τα αποτελέσματά μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης