Πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που περιμένει τον Πανιώνιο στη σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση της Α1 μπάσκετ των Ανδρών έχει ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Η ημιτελική σειρά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι αναμφισβήτητα δύσκολη αποστολή για μας. Η ποιότητα και η πληρότητα του Ολυμπιακού είναι δεδομένες, όμως, και η δική μας ομάδα έχει δείξει σε όλη την διάρκεια της σεζόν πολύ καλά δείγματα γραφής, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου» τόνισε αρχικά στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ο  προπονητής του «ιστορικού», με αφορμή των αυριανό πρώτο αγώνα με τους Πειραιώτες, ενώ κατέληξε τονίζοντας ότι «…θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στην σειρά και μέσα από τους αγώνες να γίνουμε ακόμη καλύτερη ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Γκι Μαρκ Μισέλ τονίζει για τα πρώτα ματς της σειράς: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και στην έδρα της, στην οποία την αντιμετωπίσαμε πριν από μερικές εβδομάδες.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά, να τους σταματήσουμε στην άμυνα, να λειτουργήσουμε ομαδικά στην επίθεση, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης