Εάν δεν ήταν το βαρύ και… ασήκωτο για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού συμβόλαιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα, είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος να μην επέστρεφε (τρόπος του λέγειν) με την αποστολή του «τριφυλλιού» από την Κέρκυρα.

Η λευκή ισοπαλία με τους νησιώτες φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι ακόμη και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος υπερασπιζόταν μέχρι… θανάτου τον 66χρονο τεχνικό, φαίνεται ότι είναι έντονα προβληματισμένος, μολονότι πριν από λίγες ημέρες, επιστρέφοντας από τη Ρώμη και το ματς με τη Λάτσιο συνομιλώντας με οπαδούς της ομάδας, τους είχε πει ότι: «Ξεχάστε το, δεν γίνεται καν κουβέντα για τον Φερέιρα. Αν θέλετε να φύγουμε και οι δύο»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, το «διαζύγιο» δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, αφού ο Παναθηναϊκός χρωστάει ένα μεγάλο μέρος του περσινού συμβολαίου στον Φερέιρα (περίπου 500.000 ευρώ), ενώ υπάρχει και το τρέχον (άλλα 500.000 ευρώ), τα οποία ο τεχνικός της ομάδας δεν είναι διατεθειμένος να τα χαρίσει. Και, φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να τα δώσει άμεσα.

Οι «πράσινοι», εάν καταφέρουν και βρουν τη «χρυσή τομή», τότε είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν στη λύση του συμβολαίου με τον Πορτογάλο, με τους Χουάν Ρότσα, Κριστόφ Βαζέχα και Γιάννη Αναστασίου να είναι μεταξύ των ονομάτων που σιγοψιθυρίζονται.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης