Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Επαληθευτήκαμε στο ματς που «χτυπήσαμε» στον τίτλο του χθεσινού μας κειμένου, καθώς το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπέρνλι και τη Νιούκαστλ έληξε δίχως νικητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα πέρασε η επιλογή των 2-3 γκολ για το ματς της Αλαβές με την Εσπανιόλ (0-2), ωστόσο μας χάλασε το απόλυτο η Ντόβερ, η οποία πέταξε βαθμούς απέναντι στην Τορκί.

Πάμε στα φρέσκα όμως… Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση στην εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» εντός έδρας είναι πανίσχυροι και φρονούμε ότι θα καταφέρουν να λυγίσουν την αντίσταση του ΠΑΟΚ, κάτι που αν συμβεί, σηματοδοτεί την επιστροφή των Πειραιωτών στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε στην Αγγλία και στο ματς ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Βενγκέρ εμφανίστηκε βελτιωμένη στο ματς με την Γουέστ Μπρομ και θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ απόψε.

Οι «άγιοι» στον αντίποδα προέρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και φιλοδοξούν στο Εμιρέιτς, να επιστρέψουν στις επιτυχίες, το μομέντουμ αλλά και η παράδοση, η οποία είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, μας ωθούν να εμπιστευτούμε τον άσο.

Η τριάδα μας κλείνει με ένα under, αυτό στο παιχνίδι ανάμεσα στη Μονπελιέ και τη Σεντ Ετιέν.

Oι «στεφανουά» συνηθίζουν να παίζουν κλειστά, ενώ ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα ρίχνουν και οι γηπεδούχοι, που μετρούν τέσσερα σερί under. Έτσι οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το ματς δεν θα ανοίξει.

ΤΡΙΑΔΑ…

145. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1 (1.55)
149. ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ UNDER (1.55)
160. ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 (1.75)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης