Για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο μάνατζέρ του, Πασχάλης Τουντούρης στην ιστοσελίδα της Νιγηρίας, allnigeriasoccer.com.

«Ο Ατζαγκούν είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεχωρίζει για την ηγετική προσωπικότητα και την εργατικότητά του» υποστήριξε ο Έλληνας ατζέντης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Εκτός γηπέδων είναι ένα άτομο με αδαμάντινο χαρακτήρα, κάτι που αποτελεί ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να πιάσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατζαγκούν έχει τις ικανότητες για ένα λαμπρό μέλλον στην Ευρώπη, εφόσον πραγματοποιήσει κάθε βήμα με προσοχή και έπειτα από σοβαρή σκέψη». Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στην Τουρκία, απέφυγε να αναφερθεί στο ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς Παναθηναϊκού, ωστόσο τόνισε αναφορικά με τη στάση που κρατά ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο Ατζαγκούν: «Είμαστε χαρούμενοι που διαπιστώνουμε ότι οι Ντόλφινς δείχνουν να ενδιαφέρονται για το καλό του ποδοσφαιριστή».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο κυνήγι του Ατζαγκούν, εκτός από τον Παναθηναϊκό, βρίσκονται και οι τουρκικές Σαμσουνσπόρ, Κόνιασπορ και Μανίσασπορ, ενώ τονίζεται πως όποια ομάδα τον αποκτήσει θα εντάξει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που θεωρείται στα κορυφαία ταλέντα της Αφρικής.

Επίσης, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι Ντόλφινς συζητούν για την παραχώρησή του νεαρού Νιγηριανού με ένα ποσό που κυμαίνεται στις 400-500.000 ευρώ. Ποσό απαγορευτικό για τους «πράσινους»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης