Μαύρα Χριστούγεννα για την ΑΕΚ. Ο Λεβαδειακός έφυγε θριαμβευτής (1-2) από το ΟΑΚΑ, αφού έκανε την ανατροπή στο 70 λεπτό για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την ατμόσφαιρα ζέστανε στο 16ο λεπτό ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Η ομάδα του Μάντζιου εμπόδισε τους κιτρινόμαυρους να βρουν χώρους, αλλά θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 2-0 στο φινάλε του ημιχρόνου (45+1’) αν ο διαιτητής δεν ακύρωνε το δεύτερο γκολ του Σουηδού μέσου για αυστηρότατο επιθετικό φάουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση άρχισε τα δώρα και οι φιλοξενούμενοι δεν τα άφησαν να πάνε χαμένα. Αρχικά ο Τριποτσέρης ισοφάρισε, έπειτα από τραγική έξοδο του Ανέστη (62’), και λίγο αργότερα ο Μάντζιος σέρβιρε στον Ντομοβίτσκι το γκολ της ανατροπής (70’).

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ, Αραβίδης

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώντας, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Νικολάου, Στάθης, Γιακουμάκης, Ντομοφτσίσκι, Μίνγκας, Μάντζιος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης