Τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει η Σάλκε, όπως τόνισε ο Χουμπ Στέφενς. Ο τεχνικός των «βασιλικών μπλε» ανέφερε ότι από την ομάδα του θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα, ενώ σχολίασε και την κριτική που δέχεται, μετά τα τελευταία κακά παιχνίδια.

«Εξαρτάται από την απόδοση της Σάλκε σε έναν αγώνα εντός έδρας για να κάνουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού όσο πιο δύσκολο γίνεται για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε ο Στέφενς και συνέχισε αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα έχει την ευκαιρία μέσα στις γιορτές να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική. Όταν φέρνεις κακό αποτέλεσμα την κριτική την δέχεσαι. Το συνολικό αποτέλεσμα στο τέλος μετράει».

Ο Στέφενς ρωτήθηκε αν θα μπουν γκολ στο αυριανό ματς και απάντησε: «Δεν ξέρω δεν είμαι Θεός. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις».

Τέλος ο Ολλανδός κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι διαιτητές είναι συμπατριώτες του: «Μην την κάνετε την ερώτηση δεν με απασχολεί. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους. Μάλλον, η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να βάλει Ολλανδούς ρέφερι για να μην πληρώσει πολλά μεταφορικά (γέλια)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης