Σαρωτική η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Χετάφε με 6-1 και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες της Μαδρίτης, Ατλέτικο και Ρεάλ. Αυτή την φορά ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε μόνο ένα γκολ (13΄) κόντρα στο σύλλογο της πρωτεύουσας κι άφησε την… υπόλοιπη δουλειά στους συμπαίκτες του.

Ο Σάντσες στο 6΄, ο Βίγια στο 58΄ , ο Τέγιο στο 79΄, ο Ινιέστα στο 90΄ και ο Πικέ στις καθυστερήσεις βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ για την Χετάφε το «γκολ της τιμής» πέτυχε στο 83΄ ο Βάσκεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν…σίφουνας πέρασε από το «Σαν Μαμές» η Εσπανιόλ, υποχρεώνοντας σε βαριά ήττα την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-0. Μορένο, Μάτα, Στουάνι και Βερντού ήταν οι σκόρερ της ομάδας της Βαρκελόνης, που απομακρύνθηκε για τα καλά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Κοντά στην επικίνδυνη ζώνη παρέμεινε η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Σοσιεδάδ με 2-1. Με σκόρερ τους Γκρίζμαν και Αγκιρέτσε στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για να πετύχουν το «διπλό» και τα κατάφεραν παρά τη μείωση του σκορ από τον Απόνιο στις καθυστερήσεις.

Με γκολ των Μπανγκούρα και Μπαπτιστάο, η Ράγιο Βαγεκάνο επικράτησε 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία μείωσε στο 94΄ με τον Φαλκάο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης