Μια ευχάριστη είδηση βγήκε από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, αφού ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε έντονο αερόβιο πρόγραμμα και στη συνέχεια συμμετείχε και στο δίτερμα που έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι», δείχνοντας ότι είναι πολύ πιθανό να προλάβει τον αγώνα με τη Μονπελιέ.

Στα αγωνιστικά για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιάννη Ζαραδούκα. Ο Έλληνας αμυντικός δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ομάδα της Κρήτης, αφού στις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού είναι να δώσει ανάσες στον Χολέμπας εν όψει Μονπελιέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι Φουστέρ, Κοντρέρας και Τζιμπούρ. Ο Ισπανός έκανε έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Χιλιανός συνέχισε την αποθεραπεία για τις ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, ενώ ο Αλγερινός έτρεξε στο γήπεδο, κάνοντας αερόβιο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα για όλους τους «ετοιμοπόλεμους» περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ για ακόμη μία φορά το βάρος έπεσε στις στημένες φάσεις. Με φάουλ και κόρνερ από αριστερά και από δεξιά, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ. Αυτή απαρτίζεται από τους Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβα, Ζαραδούκα, Χολέμπας, Μανωλά, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Γκρέκο, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμο, Λυκογιάννη, Μασάντο και Ντιακιτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης