Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δύο μήνες μετά την εγχείριση στο γόνατο δήλωσε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με τη φανέλα της Κολομβία, αντιπάλου της Ελλάδας, στη φάση των ομίλων.

«Νιώθω πολύ καλά και το γόνατό μου πηγαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο! Κάθε μέρα δουλεύω όλο και περισσότερο, τα μηνύματα απ’ τον τραυματισμό μου είναι άκρως θετικά. Ελπίζω πως θα αποθεραπευτώ πλήρως και στο τέλος θα μπορέσω να παίξω στο Μουντιάλ. Θέλω, βέβαια, να μην σκέφτομαι ακόμα το μέλλον, αλλά να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά του παρόντος και να δούμε στην πορεία», είπε ο διεθνής άσος της Μονακό και στη συνέχισε μίλησε για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βλέπω κάθε παιχνίδι της Μονακό και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Στη φετινή σεζόν έγιναν πολλά αλλαγές. Πρέπει να υπάρξει πίστωση χρόνου. Πάντως, όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι, κάτι που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο κύριος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης