Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Το κυρίως πιάτο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League περιλαμβάνει πέντε παιχνίδια, που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη σφαλιάρα από την Ζίμπρου στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα πλέι οφ του Europa League φιλοξενεί την Καλλονή, ωστόσο ο άσος του 1.22 δεν έχει την παραμικρή στοιχηματική αξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βέροια των πολλών μεταγραφών υποδέχεται τη Ξάνθη του Σάκη Τσιώλη, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει αρκετά ισορροπημένο και η ισοπαλία μοιάζει καλή επιλογή.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ανανεωμένο Πλατανιά, ο οποίος παραδοσιακά μακριά από το σπίτι του χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς, με αποτέλεσμα ο άσος στο εν λόγω ματς να μοιάζει πιθανός.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και παρά το γεγονός ότι οι Αρκάδες είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από τον Άγιαξ της Ηπείρου δεν θα τους εμπιστευτούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Kι αυτό γιατί ακολουθεί ο σημαντικότερος αγώνας της ευρωπαϊκής τους ιστορίας, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου θα κληθούν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-0, προκειμένου να κερδίσουν για πρώτη φορά το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Όπερ σημαίνει ότι μπορεί το μυαλό των παικτών του Βεργέτη να «τρέχει» ήδη στον σημαντικό αγώνα, που ακολουθεί και να την… πατήσουν από το συγκρότημα του Πετράκη.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον τυπικά γηπεδούχο Λεβαδειακό, έχει σαφές προβάδισμα για τη νίκη, καθώς το 4-1 του πρώτου ματς με τη Μίντιλαντ έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στη Δανία. Άλλωστε υπερέχει κατά πολύ σε ποιότητα των Βοιωτών, τους οποίους θα αντιμετωπίσει στο γνώριμο τους Ολυμπιακό Στάδιο.

Οπότε από τη Super League κρατάμε τον άσο του Ατρόμητου και το «διπλό» του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα θα εμπιστευτούμε και τον άσο της -αξιόπιστης στο Βίγκο- Θέλτα κόντρα στη Χετάφε.

ΤΡΙΑΔΑ…

353. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 (1.50)
370. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 (1.50)
380. ΘΕΛΤΑ-ΧΕΤΑΦΕ 1 (1.80)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης