Με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε άνετα από τα Χανιά, κερδίζοντας 3-0 τον Πλατανιά. Οι Αρκάδες ανέβηκαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από την Ξάνθη. Τα γκολ σημείωσαν οι Σανκαρέ (12′), Ναβάρο (33′) και Περόνε (35′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Αστέρας επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή και ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς. Στο 11’ ο Περόνε έχασε σημαντική ευκαιρία, όμως στο επόμενο λεπτό ο Σάνκαρέ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντε Μπλάσις. Στο 33′ ο Ναβάρο με πλασέ έκανε το 2-0 και σε αντεπίθεση στο 35′ ο Περόνε το 3-0, βάζοντας πρόωρο τέλος στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρκάδες στο δεύτερο μέρος έδωσαν χώρο στον Πλατανιά και στο 55’ θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου. Ο Περόνε βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό, όμως ο κίπερ των γηπεδούχων τον νίκησε.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα και ο Αστέρα πήρε τη νίκη και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 0-3 (Νova 4)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 12′ Σανκαρέ, 33′ Ναβάρο, 35′ Περόνε

Κίτρινες κάρτες:
Κάστελς, Κανακούδης – Τσαμπούρης, Κάστελς

Κόκκινες κάρτες:


Διαιτητής:
X. Καλογερόπουλος

Βοηθοί:
Π. Κωσταράς, Κ. Χαρίσης

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κάστελς (64′ Στόλερ), Κανακούδης, Μιρτσέτα (46′ Τσίντι), Αναστασάκος, Καλάιτζιτς, Ναζλίδης, Δέντσας (46′ Μαραγκουδάκης), Τετέ.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης):
Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ (82′ Κάστελς), Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρες, Ράγιος (68′ Φραγκουλάκης), Ναβάρο (76′ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Περόνε.

Οι δηλώσεις

Άγγελος Αναστασιάδης: «Εμείς μείναμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δεν κερδίσαμε καμία ατομική μονομαχία, δεν κάναμε τίποτα και ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε δίκαια πέρα για πέρα».

Σάκης Τσιώλης:
«Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το παιχνίδι που μας αρέσει και καταφέραμε να πετύχουμε τρία υπέροχα γκολ. Το τέρμα του Σανκαρέ ήταν καθοριστικό για να ανοίξει η άμυνα του Πλατανιά. Είναι πολύ όμορφο το ότι βρισκόμαστε πλέον στη δεύτερη θέση αλλά ακόμα πιο σπουδαίο το ότι απομακρυνθήκαμε από την 5η και την 6η θέση, κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά στα πλέι οφ. Θέλουμε να είμαστε εκεί με όσον το δυνατό μεγαλύτερο πλεονέκτημα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης