Ο Λεβαδειακός απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς επέστρεψε στις νίκες στο εντός έδρας παιχνίδι του κόντρα στον Πλατανιά.

Οι Βοιωτοι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, επιβλήθηκαν με 2-0 σκορ της ομάδας των Χανίων και έφτασαν τους 17 βαθμούς, βελτιώνοντας τη βαθμολογική τους θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάρτινς στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Καραγεωργίου, ενώ ο Ορτέγκα στο 77′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην αντίπερα όχθη ο Πλατανιάς, μετά τη σημερινή του ήττα παρέμεινε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Βοιωτοί απείλησαν πρώτοι στο παιχνίδι με τον Λυκογιάννη, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα οι Κρητικοί είχαν ευκαιρία με τον Μπέλιτς, που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Πάντως οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 12′ λεπτό με τον Ροτζέριο, ο οποίος, μετά από λάθος του Φαϊσκα, έγινε αποδέκτης της μπάλας και  με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Γιωργαλλίδη.

Στη συνέχεια η ομάδα του Αναστόπουλου ανέβασε στροφές και έγινε πιο απειλητική, χάνοντας αρκετές ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι είδαν τον νόμο του ποδοσφαίρου να εφαρμόζεται εις βάρος τους, καθώς κόντρα στη ροή του αγώνα ο Λεβαδειακός πέτυχε και δεύτερο γκολ, σφραγίζοντας τη νίκη τους.

Σκόρερ αυτή τη φορά για το συγκρότημα του Καραγεωργίου ήταν ο Ορτέγκα, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ έκανε το 2-0 στο 77ο λεπτό.

Κίτρινες: Μουλόπουλος (31′, Λεβαδειακός), Λυκογιάννης (93′, Λεβαδειακός)-Μοράλ (30′, Πλατανιάς, στον πάγκο)

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι (73′ λ.τρ. Στρατηλάτης), Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Κονέ, Λαμπρόπουλος (58′ Πετράτσι), Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Μάρτινς (93′ Καπό), Μάντζιος.

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Φαϊσκα, Ζουμπουλάκης, Αγκιλέρα, Σιώπης, Μπέλιτς, Γουνδουλάκης (85′ Γ. Γιακουμάκης, Μοράλ (25′ λ.τρ. Μπεριάν), Κάταϊ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης