Πάμε σαν άλλοτε. Ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την προ τριετίας ομάδα που άλωσε το «Ολίμπικο» με αντίπαλο τη Ρόμα (2-3), αλλά η ευρωπαϊκή φανέλα του «τριφυλλιού» παραμένει βαριά.

Η αποψινή αναμέτρηση με τη Λάτσιο στην «αιώνια πόλη» (22.05, ΑΝΤ1) είναι μια ευκαιρία για τους «πράσινους» να κάνουν ένα δυναμικό… come back και να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Με ισοπαλία ή ήττα θα κυνηγούν ένα θαύμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε τον Φεβρουάριο του 2010 κόντρα στην παρέα του Τότι, το χορτάρι της κοινής έδρας των δύο ομάδων της ιταλικής πρωτεύουσας θα ξαναπατήσουν μόνο τρεις παίκτες: ο Σπυρόπουλος, ο Βύντρα και ο Χριστοδουλόπουλος. Όλοι οι άλλοι «εξολοθρεύτηκαν» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Κατσουράνης, Σιμάο, Νίνης, Ζιλμπέρτο, Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σισέ)!

Στο πράσινο ρόστερ παραμένει και ο Μαρίνος, που είχε αγωνιστεί βασικός εκείνο το βράδυ, αλλά έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, αν και τα πρόσωπα στην άμυνα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος και Σεϊταρίδης, ενώ οι Βιτόλο και Ζέκα αναμένεται να ξεκινήσουν στον άξονα και τρίτος θα είναι ο πιτσιρικάς Διαμαντής Χουχούμης. Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Τοτσέ είναι οι επικρατέστεροι για την επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Βαλέσκες αντί του Τριανταφυλλόπουλου και ο Φορναρόλι αντί του Τοτσέ.

Από την άλλη, η Λάτσιο έχει την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με τη Ρόμα και το μυαλό της είναι (και) εκεί, παρά τα όσα δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Ο Βόσνιος τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Μπιζάρι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σιανί και Μπιαβά. Αριστερό μπακ θα είναι ο Ράντου και δεξί ο Σκαλόνι. Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Γκονζάλες και ο Λεντέσμα, ενώ πιο μπροστά και δεξιά θα κινείται ο Ονάζι και αριστερά ο Μάουρι. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσει ο Φλοκάρι με τον Ζάρατε.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αυστριακός Ρόμπερι Σόργκεχοφεν.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης