Παίκτης των Τρικάλων είναι και επίσημα ο Στιβ Πάνος. Ο 26χρονος Ελληνοαμερικανός σέντερ υπέγραψε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Κώστα Φλεβαράκη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Τα Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνουν την απόκτηση του 26χρονου Ελληνοαμερικάνου σέντερ Στιβ Πάνος.

Ο ύψους 2.06 Στιβ Πάνος είναι απόφοιτος του Weber State και αγωνίστηκε τις τρεις προηγούμενες σεζόν στην Α1, δύο με τον Κολοσσό και μία με την Καβάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στιβ Πάνος έφτασε στην Ελλάδα χθες βράδυ και σήμερα τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ξανά στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκα άλλωστε τα τρία προηγούμενα χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά και την νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης.

Η πρόταση των Τρικάλων ήταν πολύ καλή, εκτίμησα την διάθεση του κόουτς να με φέρει στην ομάδα, ήξερα την δουλειά του, και έτσι δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική, έχει ποιότητα και θα πετύχει τους στόχους της. Είμαι σε καλή κατάσταση, έκανα εντατικές προπονήσεις και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης