Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Μπουγαίδη, Γουναρίδη, Βλάχου, Καμινιώτη, Κουσίδη και Μπακασέτα στον κυριακάτικο αγώνα του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν γνωρίσει ακόμη αν θα έχει τα νέα αποκτήματα της ομάδας του στον αγώνα κόντρα στους Περιστεριώτες, καθώς ούτε την Πέμπτη η Επιτροπή μεταγραφών δεν δέχθηκε να βγάλει τα δελτία τους, παρά την προσωρινή διαταγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα το «μπαλάκι» το πέταξε στο… γήπεδο της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ζητώντας υπηρεσιακά να πληροφορηθεί εάν υπάρχει φορολογική ενημερότητα.

Από την πλευρά της η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για μία ακόμη φορά δεν εξέδωσε φορολογική ενημερότητα και παρέπεμψε στη βεβαίωση χρεών, αυτή που κατέθεσε και αυτή τη φορά όπως και τις προηγούμενες η ΠΑΕ Άρης ενημερώνοντας εγγράφως την ΕΠΟ, λίγο μετά τις 12.00.

Η Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε και αποφάσισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να μην εκδώσει τα δελτία, αγνοώντας τόσο την προσωρινή διαταγή, όσο και τη διαδικασία που ακολουθούσε στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους εκδίδοντας δελτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απόφασή της αυτή λίγο μετά τις 17.00 η ΕΠΟ έστειλε στην ΠΑΕ Άρης φαξ γνωστοποιώντας ότι δεν θα προχωρήσει στην έκδοση δελτίων στα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.

Η νέα άρνηση οδήγηση της διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στις 19.00 παρουσία του νομικού της Κώστα Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες είναι πολύ πιθανή η κίνηση για μηνύσεις κατά της ΕΠΟ, ακόμη και σε φυσικά πρόσωπα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης