Την αισιοδοξία του ότι η Ίντερ θα ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Ρόμα και θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάσιμο Μοράτι.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» ύψωσε «ασπίδα προστασίας» προς τον τεχνικό του συλλόγου, Αντρέα Στραματσόνι, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ ικανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα είναι δυνατή και ο προπονητής μας πολύ καταρτισμένος και ικανός. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας θεωρούν υποδεέστερους από κάποιες άλλες ομάδες. Έχουμε καλούς παίκτες, απλά χρειάζεται να δοθεί πίστωση χρόνου σε όλους μέχρι να προσαρμοστούν στα πλάνα του Στραματσόνι», δήλωσε αρχικά ο Μοράτι.

Καταλήγοντας το «αφεντικό» της Ίντερ «απολογήθηκε» γιατί η ομάδα δεν ξόδεψε όσα χρήματα δαπανούσε τα προηγούμενα χρόνια. «Σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία μας, είναι φυσιολογικό να είσαι προσεκτικός με τις δαπάνες. Εμένα μου αρέσει αυτή η νέα κατάσταση. Μας υποχρεώνει να ψάχνουμε περισσότερο, να δουλεύουμε πιο σκληρά και να χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι βέβαιος πως στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλό και αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά. Η Ίντερ θα γίνει μια ομάδα – μοντέλο για όλους», σημείωσε ο Μοράτι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης