Το πρώτο «τρίποντο» της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League απέσπασε το Σάββατο η Βέροια.

Η βασίλισσα του Βορρά επικράτησε εντός έδρας του ΟΦΗ με 2-0 για την 2η αγωνιστική και έφτασε τους 4 βαθμούς. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μοχάμεντ (67΄) και Μρντάκοβιτς (82΄).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μόλις στο 6ο λεπτό η Βέροια κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ζβασίγια έκανε φάουλ στον Μπαργκάν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μρντάκοβιτς ένα λεπτό αργότερα (7΄), αλλά ο Δασκαλάκης με εντυπωσιακή προσπάθεια απέκρουσε και διατήρησε το 0-0.

Στο 10΄ μετά από βαθιά μπαλιά προς τον Όγιος, ο Αργεντινος γύρισε στον Μιλιάζες, ο οποίος επιχείρησε το δυνατό διαγώνιο σουτ με τη μία, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο 14΄ μετά από σέντρα των κρητικών από τα δεξιά, ο Ορέστες έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και έστρωσε στον Όγιος, ο οποίος από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.

Κάπου εκεί οι δύο ομάδες φάνηκε να μένουν από δυνάμεις, καθώς όσο ωραία άρχισαν το ματς, τόσο… προβλέψιμα το συνέχισαν.

πό το 20ο λεπτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Βέροια έδειχνε να έχει την υπεροχή και την κατοχή (60%-40%), χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και ένα τέρμα. Η μοναδική καλή ευκαιρία, ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν κεφαλιά του Τραπ, πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δασκαλάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Βέροια να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να εκμεταλλεύεται την ατυχία του ΟΦΗ, που είχε τρεις αναγκαστικές αλλαγές στην αναμέτρηση.

Στο 56΄ ο Μρντάκοβιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον Δασκαλάκη, με τον τερματοφύλακα των κρητικών να αποκρούει.

Ο Δασκαλάκης που ήταν εκ των κορυφαίων του ΟΦΗ, δεν τα κατάφερε στο 67΄ όταν μετά από πάσα του Καλτσά, ο Μοχάμεντ γύρισε και με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο Μοχάμεντ ήταν εκ των πρωταγωνιστών και στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, όταν στο 82΄ έκανε από τα δεξιά την σέντρα και ο Μρντάκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0

Κίτρινες: Μπάρμπας, Ορέστες – Ζβασίγια, Γκαλέτι

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ, Καλτσάς (+90` Παυλίδης), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς (+90΄ Μάνος), Οστόιτς, Μπαργκάν (64΄ Ρίος)

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης (46΄ λ.τρ. Ζόρο, 70΄ λ.τρ. Γκαλέτι), Κάλαϊζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης (12΄ λ.τρ. Νιμανί), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης