Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έδωσε το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ στα Σπάτα, ωστόσο απέστειλε επιστολή, η οποία και διαβάστηκε στους μετόχους. Όπως τονίζει, η αποστολή του να βρει χρήματα για την «Ένωση» είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας που επικρατεί στην Ελλάδα.

Παράλληλα, αναφέρει ότι στόχος είναι να βρεθούν άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ, για να μπορέσει να λειτουργήσει το τμήμα ποδοσφαίρου της ομάδας.

Η επιστολή του Ντέμη Νικολαΐδη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πολιτική και η οικονομική αβεβαιότητα στη χώρα δεν επιτρέπει στο να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ. Κάτι που δεν επιτρέπει να πάρουν ρίσκο χρηματοδότες και χορηγοί. Ο σύλλογος όμως πρέπει να λειτουργήσει ομαλά το επόμενο διάστημα. Ο κ. Δημητρέλος μού είπε ότι η ΠΑΕ αδυνατεί να προχωρήσει σε αγωνιστικό και εμπορικό σχεδιασμό με τα δεδομένα που έχει τώρα. Και αυτό είναι ευθύνη των μετόχων.

Το άνοιγμα είναι μεγάλο και η ΠΑΕ χρειάζεται άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ για να μην πάψει να λειτουργεί. Νομίζω σε αυτή την κατάσταση η ενεργή εθελοντική συμμετοχή, από ανθρώπους που ξέρουν, είναι σημαντική. Προτείνω ο κ. Οικονομόπουλος και ο κ. Γρυσμπολάκης, μαζί με τον κ. Δημητρέλο, να κάνουν τον εμπορικό και οικονομικό σχεδιασμό.

Για το αγωνιστικό κομμάτι έχω κάνει ήδη τις προτάσεις μου στον κ. Δημητρέλο. Θεωρώ ότι η σταδιακή συμμετοχή του κόσμου είναι μία λύση, αλλά δεν πρέπει ο κόσμος να φορτωθεί το έλλειμμα που δημιούργησαν οι νυν μέτοχοι. Το βιαστικό εγχείρημα των Supporters, πέρυσι, μας έδειξε τον δρόμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης