«Καρφιά» για τις διαιτησίες των αγώνων ΟΦΗ-Πανθρακικού και Άρη-Ατρόμητου έριξε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον καθιερωμένο σχολιασμό των αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Η ανάλυση του προέδρου των Αθηναίων διαιτητών στο NovaSport FM:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Skoda Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης: «Ήταν μια καλή διαιτησία από τον Κομίνη. Σωστά αποβλήθηκε ο παίκτης του Αστέρα».

Άρης-Ατρόμητος: «Στη φάση που ισοφαρίζει ο Ατρόμητος και διεκδικείται η μπάλα, ο επιθετικός του Ατρόμητου πέφτει πάνω στον αμυντικό του Άρη κι αυτός πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ στη συνέχεια φαίνεται ότι η μπάλα χτυπά σε χέρι παίκτη του Ατρόμητου. Για μένα είναι επιθετικό φάουλ και χέρι, τα οποία δεν έδωσε ο Δασκαλόπουλος».

Ολυμπιακός-Πλατανιάς: «Ο Δημητρόπουλος δεν είχε κανένα πρόβλημα και έκανε μία πολύ καλή διαιτησία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΦΗ-Πανθρακικός: «Στο 0-1 γίνεται πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού κι απορώ πώς δεν δόθηκε από τον Ιωαννίδη. Δεν υπάρχει δυσκολία να δώσεις αυτήν την παράβαση. Θα γινόταν το ματς 0-2, αλλά δεν σφυρίχτηκε η παράβαση και στο τέλος ο ΟΦΗ ισοφάρισε».

Λεβαδειακός-Κέρκυρα: «Είχαμε μια καλή διαιτησία, αλλά έγινε ένα λάθος. Υποδείχτηκε από τον βοηθό μία αποβολή. Ο Αγρίτης δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, ούτε καν με κίτρινη».

Βέροια-ΠΑΟΚ: «Έγινε πολλή φασαρία για το τίποτε όλη την εβδομάδα με τον ορισμό του Σπάθα. Έκανε μια καλή διαιτησία. Η αποβολή του Βιβιάν ήταν σωστή, γιατί ο αντίπαλος ήταν σε προφανή θέση για γκολ».

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: «Ο Ζαχαριάδης έκανε μια καλή διαιτησία χωρίς προβλήματα στη Νέα Σμύρνη».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης