Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Ματς που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Από το Καμπιονάτο, η Νάπολι και η Φιορεντίνα θα δοκιμαστούν κόντρα στις Κάλιαρι και Σασουόλο αντίστοιχα, στον απόηχο του επεισοδιακού τελικού Κυπέλλου της Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς των «βιόλα», οι οποίοι αν και είναι απογοητευμένοι μετά την απώλεια του τροπαίου, θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν την τέταρτη θέση και το «καλό» εισιτήριο για το Europa League.

Από την πλευρά τους όμως και οι νεοφώτιστοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν για αποτέλεσμα στο «Αρτέμιο Φράνκι», καθώς μάχονται για την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία.

Ως εκ τούτου η Σασουόλο πρέπει να ανοιχτεί κι έτσι το over δείχνει να έχει τύχη, δεδομένου ότι και η Φιορεντίνα θα ψάξει για ένα «ξέσπασμα», μετά την ήττα από τη Νάπολι στον τελικό Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περνάμε κατευθείαν στο πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας, όπου υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση, σε μία αγωνιστική που θα κρίνει πολλά σε όλα τα μέτωπα.

Από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει τύχη το «διπλό» του 2.10 της Νιόρ, η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα κυνηγήσει τη νίκη που θα την διατηρήσει ζωντανή για την άνοδο απέναντι στην Κρετέιγ.

Τέλος φρονούμε ότι έχει τύχη και η επιλογή των 2-3 γκολ στο ματς της Τρουά με τη Μετς. Η γηπεδούχος θέλει να κλείσει θετικά εντός έδρας τη σεζόν, ωστόσο και η Μετς θα ψάξει τη νίκη σε αυτό το ματς προκειμένου να εξασφαλίσει τον τίτλο. 

Η Τρουά έχει 5/5 2-3 γκολ, ενώ η φιλοξενούμενη φέρνει τον συγκεκριμένο αριθμό γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες της. Οπότε θα ποντάρουμε στο να συνεχίσουν αυτό το σερί τους.

ΤΡΙΑΔΑ…

104. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ OVER (1.50)
108. ΚΡΕΤΕΪΓ-ΝΙΟΡ 2 (2.10)
113. ΤΡΟΥΑ-ΜΕΤΣ 2-3 ΓΚΟΛ (1.85)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 5.67

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης