Δεν κλείνει την… πόρτα του σε κανένα «μνηστήρα» ο Φαλκάο. Ο Κολομβιανός στράικερ μπορεί να βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο «στόχαστρο» της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο φρόντισε να κρατήσει στο παιχνίδι της απόκτησής του και την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Πιο συγκεκριμένα, ο αστέρας της Ατλέτικο Μαδρίτης με δηλώσεις του έδειξε θετικός σε ενδεχόμενη μετακίνησή του στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, εκθειάζοντας παράλληλα το μεγάλο.. κανόνι της, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Γαλλία είναι μια πανέμορφη χώρα. Έχω πάει και την λάτρεψα. Επίσης η Παρί είναι μια πολύ φιλόδοξη ομάδα και οι ιδιοκτήτες της έχουν επενδύσει πολλά λεφτά ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί. Αυτό μπορεί να πάρει χρόνο αλλά θα γίνει. Δεν είναι απίθανο λοιπόν να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα» δήλωσε αρχικά σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό.

Καταλήγοντας ο στράικερ της Ατλέτικο ανέφερε για τον «Ίμπρα»: «Παρακολουθώ τον Ζλάταν. Έχει μια τρομερή καριέρα και έχει πετύχει σε όποια πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί. Είναι φανταστικό που έχει σκοράρει τόσα γκολ. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να συναγωνιστώ με έναν παίκτη σαν και αυτόν. Για μένα βέβαια το κύριο μέλημα μου είναι να εξελίσσομαι κάθε μέρα και να γίνομαι καλύτερος».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης