Την αντίδραση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργου Γαλανού, προκάλεσε η ήττα του Άρη με 3-0 από τον Καμπανιακό στην Κυριακάτικη (21/9) αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Football League 2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γαλανός ξέσπασε απειλώντας μέχρι και με χειροδικία. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ποιας ομάδας τη φανέλα φορούν. Αν επαναληφθεί τέτοια τραγική εμφάνιση θα μπω εγώ ο ίδιος στα αποδυτήρια και θα μοιράζω… χαστούκια! Όποιος δείξει ότι δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα του Άρη, θα πάω εγώ ο ίδιος να τη βγάλω».

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του Super 3:

«Αυτό το τσίρκο με τα κίτρινα, που έκοβε βόλτες μέσα στο γήπεδο, δεν είναι ο ΑΡΗΣ. Σας ορκιζόμαστε ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά, που προσπαθούμε να ανεχτούμε τέτοια εμφάνιση. Σεβαστείτε τη φανέλα που φοράτε και αυτόν τον τεράστιο χιλιοταλαιπωρημένο λαό που μάχεται κόντρα σε όλους και σε όλα για να υπάρχει ΑΡΗΣ», ανέφερε η ανακοίνωσή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνάντηση του Γαλανού με τον προπονητή, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφωνήθηκε να γίνουν μεταγραφές για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο. Τα ονόματα των Δημήτρη Σιαλμά και Στέλιου Σφακιανάκη είναι αυτά που ακούγονται για την ενίσχυση του ρόστερ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης