Για τις δύο «μονομαχίες» της Μίλαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με…φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «ροσονέρι» αν και παραδέχτηκε ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη, επισήμανε ότι ο ιταλικός σύλλογος δεν θα εμφανίσει κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας κόντρα στους Καταλανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξουμε με κόμπλεξ κατωτερότητας.

Σε παιχνίδια αυτού του επιπέδου δεν μετράει μόνο η φόρμα στην οποία βρίσκεται μια ομάδα, ούτε αν είναι, σε γενικές γραμμές, καλύτερη. Μετράει πολύ και η παράδοση. Και εμείς έχουμε περισσότερα κύπελλα από τους Καταλανούς και σπουδαιότερη ιστορία», ανέφερε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής των Μιλανέζων και πρόσθεσε:

«Στο πρώτο ματς στο Σαν Σίρο πήραμε ισοπαλία χωρίς γκολ. Στη ρεβάνς της Βαρκελώνης, ακόμα θυμάμαι τη νεκρική σιγή που επικρατούσε μετά την ισοφάρισή μας σε 1-1. Αυτά που ακολούθησαν δεν θέλω να τα θυμάμαι, όπως και το αποτέλεσμα. Αλλά αυτά τα παιχνίδια αποδεικνύουν πως το ζευγάρι της Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα δεν έχει τον σίγουρο νικητή που πολλοί νομίζουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης