Έχει ανοίξει η όρεξη του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος επιθυμεί να πετύχει πολλαπλές νίκες με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση στη νικηφόρα αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» πως «δεν φοβόμαστε την Ντόρτμουντ».

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι η Ντόρτμουντ και πόσο καλούς ποδοσφαιριστές διαθέτει. Ο αγώνας απέναντί τους θα είναι δύσκολος, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Άλλωστε, παιχνίδια σαν και αυτό (για τους ομίλους του Europa League) αποτελούν επιπλέον κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήταν ευχής έργο για μένα να πετύχω και με την Ντόρτμουντ γκολ (μετά από εκείνο με την ΑΕΚ). Ποιος ποδοσφαιριστής, άλλωστε, δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο; Όμως, το σημαντικό είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε χωρίς να έχει σημασία ποιος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Θέλουμε νίκες και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί στο πρόγραμμα και μετά στο παιχνίδι της Ευρώπης με την Ντόρτμουντ» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης