Στη δυναμική της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΑΓΟΡ Θανάσης Γιαπλές, ενόψει της αυριανής (19.00) αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, για την 22η αγωνιστική της Α1.

«Για εμάς, είναι ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια, γιατί παίζουμε χωρίς το άγχος της νίκης και το βαθμολογικό άγχος. Αντιμετωπίζουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να φανούμε όσο μπορούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως και εμείς, που στα τελευταία παιχνίδια μας δείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε στοιχεία όπως είναι η ενέργεια και η ταχύτητα» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Μετά από τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και τρεις σημαντικές νίκες που κάναμε, είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

»Σίγουρα ο στόχος μας είναι να δείξουμε μια καλή εικόνα και να φανούμε ανταγωνιστικοί, έχοντας το μυαλό μας στα επόμενα παιχνίδια, που είναι πιο σημαντικά για εμάς, και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μέχρι το τέλος, αν μπορούμε, να τερματίσουμε μέσα στην τετράδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης