Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων της Euroleague μίλησε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος τόνισε πως περιμένει καυτή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της ομάδας του.

«Εγώ κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Τώρα παίζω και στο “5”, δουλεύω σε αυτήν την θέση. που μου είναι γνωστή. Προσπαθώ σε κάθε προπόνηση να γίνομαι καλύτερος. Κάθε ημέρα μαθαίνω κάτι περισσότερο» είπε εν όψει του ματς με τους Λιθουανούς ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στον πρώτο γύρο στην Λιθουανία ήταν πολύ δύσκολο εναντίον τους. Σίγουρα θα είναι έτοιμοι για εμάς, αλλά κι εμείς έχουμε κάνει την μελέτη μας γι’ αυτούς. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτά, που έχουμε να κάνουμε. Θα είναι το πρώτο ματς στο Ο.Α.Κ.Α. με τον κόσμο μας. Είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Είναι η ώρα να αρχίζουμε να κερδίζουμε.

Πάντα θέλουμε, αλλά στα τελευταία ματς χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ο δεύτερος γύρος είναι πολύ σημαντικός για εμάς και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερος νίκες. Περιμένω να ξαναδώ την “Θύρα 13” σε δράση».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης