Xρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 λιρών επέβαλε την Τετάρτη η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αυτή η τιμωρία αφορά στα σχόλια που είχε κάνει ο τεχνικός της Γουίγκαν για τη διαιτησία, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» με 4-0 σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο 39χρονος Ισπανός, που δήλωσε «ένοχος» στην κατηγορία για αντικανονική συμπεριφορά στην εκδίκαση της υπόθεσής του, δέχθηκε προειδοποίηση για τη μελλοντική συμπεριφορά του.

Ο Μαρτίνεθ είχε δηλώσει στο BBC μετά την ήττα από τους «κόκκινους διαβόλους» ότι: «…στα τελευταία δύο παιχνίδια μας εδώ, είχαμε τρεις αποβολές και σήμερα ήξερα. Όταν έρχεσαι σε μέρη σαν κι αυτό, χρειάζεσαι ένα δυνατό διαιτητή. Και η πρώτη απόφαση, το πέναλτι, σε γυρίζει πολύ πίσω.

Είναι δύσκολο να έρχεσαι στο “Ολντ Τράφορντ” και να έχεις έναν διαιτητή, ο οποίος επηρεάζεται από το γεγονός και τις συνθήκες που περιβάλλουν τον αγώνα. Ήταν πραγματική ντροπή από αυτή την άποψη. Σήμερα το πέναλτι ήταν κακή απόφαση. Με πολλούς τρόπους αισθάνεσαι σαν να παλεύεις με ένα βουνό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης