Ο Τραϊανός Δέλλας στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι η Ένωση έχει περισσότερες δυνατότητες και ότι αδικείται από τη βαθμολογική θέση, στην οποία βρίσκεται.

«Ο λόγος που δέχθηκα την πρόσκληση-πρόκληση της διοίκησης είναι ότι πιστεύω πως η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες απ’ αυτές που έχουν φανεί. Νομίζω ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση», είπε ο «Κολοσσός» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που προέχει όμως τώρα είναι η σωτηρία της. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα σε τόσο λίγες μέρες. Ο,τι έχει γίνει στο παρελθόν το αφήνουμε πίσω. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Γι’ αυτό θα δουλέψουμε μαζί με τους συνεργάτες μου στην ψυχολογία, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να αντιστρέψει το κλίμα και να σώσει την κατηγορία. Αν καταφέρουμε να πάρουμε έστω και 1% παραπάνω από αυτά τα παιδιά, θα είναι κέρδος».

Όταν ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συζήτησε με τον Έβαλντ Λίνεν, ο Δέλλας ανέφερε: «Δεν είναι της παρούσης να συζητήσουμε τι ειπώθηκε». Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο: «να έρθει στο γήπεδο, να σταθεί στο πλευρό των παικτών και όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης