Αίτημα προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με το οποίο ζητεί επιπλέον χρόνο, προκειμένου οι ομάδες της να συμπληρώσουν και να καταθέσουν τους φακέλους για την αδειοδότησή τους, κατέθεσε την Παρασκευή η Football League.

Πιο συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ζήτησε παράταση της σχετικής διαδικασίας έως τις 23 Σεπτεμβρίου, με τη σέντρα στη διοργάνωση της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 να έχει οριστεί για τις 29 του ίδιου μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστοποιητικό συμμετοχής έλαβαν σήμερα οι ΠΑΕ Επισκοπή, Ηρακλής Ψαχνών και Φωκικός και Αιγινιακός, υπό την αίρεση όμως της προσκόμισης μετοχολογίου έως τις 31 Δεκεμβρίου για την τελευταία περίπτωση Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εξασφαλίσει το ανάλογο πιστοποιητικό οι ΠΑΕ Καλλιθέα, Τύρναβος και Ολυμπιακός Βόλου.

Οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας δεν έχουν ακόμη έτοιμους φακέλους, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Σπύρος Καλογιάννης, να ζητήσει επιμήκυνση της προθεσμίας. Η επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης