Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος, με περισσότερους από 2.000 οπαδούς να δίνουν δυναμικό παρόν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας. Συνθήματα ακούστηκαν υπέρ του προπονητή Τραϊανού Δέλλα και του παίκτη Νίκου Γεωργέα. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ενδεικτικό της κατάστασης που δημιουργήθηκε ήταν το γεγονός πως προκλήθηκε μποτιλιάρισμα περιμετρικά των προπονητικών εγκαταστάσεων, αναγκάζοντας αρκετούς από τους οπαδούς να κινηθούν με τα πόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάνουμε μια αρχή και τα αφήνουμε όλα πίσω. Για να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της πρέπει και εκεί που της αρμόζει. Έγιναν πολλά πέρυσι, αλλά νομίζω έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι πρέπει να τα αφήσουμε πίσω για το καλό της ομάδας. Ο κόσμος έχει αποδείξει πόσο αγαπά αυτή την ομάδα, πάρα πολλές φορές και εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη που μας δίνουν και όλοι να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο γιατί βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια. Μου ζητήθηκε να αναλάβω εγώ το κομμάτι το αγωνιστικό. Είναι τεράστια ευθύνη και μεγάλη χαρά για μένα σε αυτό το νέο ξεκίνημα να μου δίνουν τα ηνία της ομάδας. Θα το παλέψουμε όσα παιδιά είμαστε στο προπονητικό τιμ αλλά και όλοι μαζί να την φέρουμε εκεί που της αξίζει», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τραϊανός Δέλλας.

Το παρόν στα Σπάτα έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος και αποθεώθηκε από τους οπαδούς, οι οποίοι ζητούσαν επίμονα την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης