Στη διαιτησία στάθηκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 0-0 με τη Βαλένθια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Ραούλ Αλμπιόλ τόνισε ότι υπήρχαν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι και ότι ο διαιτητής δεν βρέθηκε στην καλύτερή του ημέρα.

«Παίξαμε στην έδρα μας και περιμέναμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι εξελίχθηκε περίεργα, αλλά έχουμε τέσσερις βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό. Τώρα έχουμε να σκεφτούμε τον αγώνα της Τετάρτης (11/4)» είπε αρχικά ο αμυντικός των Μαδριλένων και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη, περιμένουμε η Ατλέτικο να είναι επιθετική και να προσπαθήσει για τη νίκη, πρέπει να κερδίσουμε μετά την ισοπαλία κόντρα στη Βαλένθια. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι».

Για τη διαιτησία είπε: «Υπήρχαν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι, όπως το πέναλτι στον Ρονάλντο. Ο διαιτητής δεν ήταν στην καλύτερή του ημέρα και οι φίλοι της ομάδας στράφηκαν εναντίον του».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης