Μπορεί τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έκανε πίσω όσον αφορά στη διεκδίκηση της δημαρχίας του Πειραιά, ωστόσο οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα έχουν… ολυμπιακό χρώμα.

Πιο συγκεκριμένα υποψήφιος για δήμαρχος Πειραιά θα είναι ο νυν πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος πρόσφατα κατέστησε σαφές ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα τερματιστεί η θητεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης θα στηρίξει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την  υποψηφιότητά του Μώραλη, καθώς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού με γραπτή του δήλωση στο σάιτ των Πειραιωτών επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του στο πλευρό του Μώραλη.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ αποτελεί μια επιλογή ΝΙΚΗΣ. Εμπιστεύομαι το ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά. Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας. Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για ΟΛΟΥΣ.

Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Βαγγέλης Μαρινάκης».

Ως γνωστόν ο Γιάννης Μώραλης ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ παρέμεινε και στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν ανέλαβε τα ηνία των «ερυθρόλευκων».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης