Οι χειρότεροι φόβοι για την κατάληξη του Λάλο Γκαρθία επαληθεύτηκαν σήμερα με την ανάσυρση του πτώματος του από τον ποταμό Πισουέργα της Βαγιαδολίδ.

Ο παλαίμαχος Ισπανός μπασκετμπολίστας ήταν αγνοούμενος από τις 4 Μαρτίου, όταν έφυγε από το σπίτι του για έναν περίπατο χωρίς να έχει πάνω του προσωπικά αντικείμενα, όπως το κινητό του τηλέφωνο, και δεν επέστρεψε ποτέ. Δυστυχώς σήμερα κωπηλάτες διέκριναν μία σωρό στον ποταμό, ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική, με την τελευταία να ανασύρει τελικά το άψυχο κορμί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον απομένει η νεκροψία για να καταλήξουν στα αίτια του θανάτου του, ενώ θα γίνει και ταυτοποίηση μέσω DNA, κάτι το οποίο είναι τυπικό, καθώς ο πρώην μπασκετμπολίστας, Μάικ Χάνσεν, ο οποίος είναι παντρεμένος με την αδερφή του Γκαρθία βρισκόταν στο σημείο της ανάσυρσης της σωρού και επιβεβαίωσε ότι τα φυσικά χαρακτηριστικά και τα είδη ένδυσης ταιριάζουν με τον Γκαρθία.

Μάλιστα, όπως δήλωσε μέσα σε λυγμούς ο Χάνσεν ο Γκαρθία φορούσε φόρμα και αθλητικά παπούτσια Νο46, όταν εξαφανίστηκε, που συμπίπτουν με την ενδυμασία του πτώματος.

Η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην ερχόμενη αγωνιστική της ACB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης