Προπονητής της Λιμόζ θα είναι στο εξής ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο «Δράκος» στις 25 Ιουνίου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θέλει να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή του μπάσκετ της Γαλλίας.

«Συζήτησα με τον πρόεδρο (σ.σ. Φρεντερίκ Φορτέ), που έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα. Θέλει να αρχίσει την προσπάθεια με εμένα, γιατί θεωρεί πως μπορώ να βοηθήσω. Γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες στη Γαλλία. Είναι σπουδαίο για εμένα να έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι καινούριο. Η ομάδα δεν είναι καινούρια. Είναι μία Ιστορική ομάδα, με σπουδαίο παρελθόν, το πιο ένδοξο στη Γαλλία. Θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή. Και μου αρέσει να χτίζω κάτι. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε κάτι εξαιρετικό για το γαλλικό μπάσκετ», είπε στο γαλλικό RMC Sport ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πόλη αγαπά το μπάσκετ. Ο κόσμος στέκεται δίπλα στην ομάδα. Μου φέρνει στο μυαλό πολλές αναμνήσεις. Αν αναγεννήσουμε την ομάδα, μπορούμε να επαναφέρουμε το γαλλικό μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας, ώστε να δείξουμε πως οι Γάλλοι παίκτες μπορούν να αντεπεξέλθουν σ’ αυτό το επίπεδο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης